Senater

Til hvert UngiAarhus-område (Nord, Syd, Vest, Sydvest og Øst) er der tilknyttet en gruppe, også bedre kendt som et senat. Senaterne består af unge, som synes det er spændende og sjovt at arbejde med og diskutere politik, der vedrører borgerne i Aarhus kommune. Udover interesserede unge, består senatet også af områdets repræsentanter fra Børne- og ungebyrådet.

Hvis du gerne vil være med til at snakke politik, lave arrangementer lokalt, samt bidrage til Børne- og ungebyrådet, vil vi opfordre dig til at kontakte tovholderen i dit område – kontaktinformationerne finder du herunder. 
Senatet er i forbindelse med Børne- og ungebyrådet en sparringspartner for ungebyrødderne. Til senatsmøderne bliver Børne- og ungebyrådets emner og forslag debatteret, hvorefter idéer tages med fra senatet til byrådssalen. 

Senatets opgave er at sikre, at ungebyrødderne er velforberedte på dagsordenerne til byrådsmøderne. Derudover kan de unge hente råd og støtte til eventuelle oplæg de skal holde for ungebyrådet, så de føler sig godt klædt på til at interagere i ungebyrådet. Foruden opbakning af deres valgte kandidater, laver senaterne også lokale initiativer og arrangementer for områdets unge på tværs af skoler.

OmrådeTovholderAfdelingsleder i ungdomsskolenVice leder i UngiAarhus
UngiAarhus ØSTElisa Maria Lund Hviid
elmaluh(at)aarhus.dk

Esben Emil Hansen
esemroh(at)aarhus.dk


Torben Duch Myrup 
todm(at)aarhus.dk
 Michael Rugaard Høgh Dam 
mird@aarhus.dk
tlf. 21466678
Pernille Refstrup 
pere(at)aarhus.dk 
tlf. 5157 5717
UngiAarhus NORDAmra Hodzic

Asle Lundorff
asel(at)aarhus.dk
 
UngiAarhus VESTElisa Maria Lund Hviid
elmaluh(at)aarhus.dk

Esben Emil Hansen
esemroh(at)aarhus.dk

Torben Duch Myrup 
todm(at)aarhus.dk
 
UngiAarhus SYDAnders Kring Larsen 
ankrla(at)aarhus.dk

Astrid Andreassen 
ashea@aarhus.dk 

Sarah Mogensen
sarmog(at)aarhus.dk
UngiAarhus SYDVESTAnders Kring Larsen 
ankrla(at)aarhus.dk

Astrid Andreassen 
ashea@aarhus.dk 

Sarah Mogensen
sarmog(at)aarhus.dk